Om oss
Om oss
Vi bryr oss om din ekonomi,
ett bra städ behöver inte vara dyrt!

Är det motto vi jobbar efter. Vi vill att du tjänar både ekonomiskt och hygieniskt på att anlita oss. Det är mer än möjligt. Betala inte mer än vad du behöver för dina städtjänster, vi är mer än villiga att bistå med fakta kring detta. 

Västra Götaland vastra-gotaland

 ST24 Service AB utför städning och fönsterputsning inom hela västra Götaland. I nuläget utförs en majoritet av städuppdragen i Göteborgs-, Kungälv, Trestad- och Skaraborgsregionen.

För företag
För företag
För privata<br>personer
För privata
personer
För vem?

Vi erbjuder ett brett urval av professionella städtjänster, där vi utför allt ifrän smä uppdrag till helhetslösningar för bäde företag och privatpersoner.

 

Vära tjänster är miljöanpassade och utförs av kompetent personal, och är av bäde hög kvalité och servicegrad. Genom att anlita oss kan du vara säker pä att du fär rätt person pä rätt plats.

Om oss
Företagetsvision

Genom insiktsfulla analyser har vi byggt en företagsstruktur där alla onödiga positioner och kostnader inom företaget har eliminerats. Samtidigt som vi återinvesterar i professionell städutrustning och vidareutbildning av vår personal.

Städkvalite

Du kommer att märka att det är skillnad på städning och städning genom att anlita oss. Vi tror på ett väl utfört arbete och sätter en ära i att göra våra kunder nöjda. Vill du veta mer kan du kontakta oss för referenser som ger en bild av hur vi är och hur vi arbetar.

Om oss
Kontakta oss
Kontakta oss
ST24 Service AB består av ett team kompetenta, välutbildade, sociala och tillmötesgående lokalvårdare.
Vi kommer gärna med förslag på förbättringsåtgärder. Du kommer enklast i kontakt med oss via e-post eller telefon. Du kan även boka ett kostnadsfritt besök så går vi igenom ditt städbehov tillsammans.
Våga fråga – det kostar inget!
Du kommer enklast i kontakt med oss via e-post eller telefon. Du kan även boka ett kostnadsfritt besök så går vi igenom ditt städbehov tillsammans. Du kan också fylla i formuläret nedan så återkommer vi till dig:
* - obligatorisk